Despre noi

HELLO! HAPPY TO MEET YOU!

Suntem Stefan si andra

Credinta noastra in viata este simpla: fiti reali, fiti amabili și creati din inima. Fotografia noastra evoca sentimente de dragoste și afectiune autentica, de aceea ne place sa facem conexiuni reale cu voi, ne pasa cu adevarat sa va cunoaștem.

Vrem sa simti ca aveti prieteni care va fotografiaza  pana la sfarșitul zilei, sa-cream fotografii frumoase și fara efort, astfel incat amintirile tale sa fie pretuite pentru anii urmatori.

Credem ca ochii tai vad esenta din spatele artei noastre și ca sufletul tau intelege valoarea din fotografii.

Hai sa o facem!

Abia așteptam sa ne intalnim!

 

Povestea noastra de dragoste sarbatorita pe insula Naxos

Elopement Wedding in Naxos Greece - Intimate Elopement Wedding in Greece - Naxos Island Wedding - Greece Island Wedding

Era o dimineata devreme frumoasa si calda

Pentru majoritatea oamenilor, a fost chiar prima zi de scoala. Dar pentru noi, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata noastra si a fost exact asa cum am visat-o NOi: simplu, dar romantic, colorat si linistit, cu multe de bucurie si fara stres.

soarele a inceput sa rasara deasupra strazilor goale ale Chorei… aerul era sarat si simteam briza jucandu-mi in par. Pe masura ce lumina incepea sa picteze marea cu culorile ei roz auriu, primarul, impreuna cu dragii nostri prieteni din Naxos, care trebuiau sa ne fie martori, se apropiau…

atat de emotionati si fericit in acelasi timp. toate acele sentimente amestecate… ca un cocktail molotov al iUBiRii.

07:30 a.m. a fost ora Noastra!

acolo eram: cu doar cativa prieteni, cu Portara si marea in fundal… cand, deodata, am auzit: „Από τη στιγμή αυτή πού ενωθηκατε με την ελεύθερη συναίνε συναίνε συναίνεοση συναίνε σοφούσού μοιβαία αγάπη, πίστη και σεβασμό για όλη σας τη ζωή!…”

… si apoi m-a privit in ochi si a zambit, l-am prins de maini si apoi, o lacrima a inceput sa-mi cada pe obraz, apoi inca una… in acel moment, timpul s-a oprit si soarele a rasarit doar pentru noi… a fost de vis… a fost magic!

Είπαμε Ναι!

Elopement Wedding in Naxos Greece - Intimate Elopement Wedding in Greece - Naxos Island Wedding - Greece Island Wedding

Nu ne vedem niciodata clientii drept „clienti” nostri

dar ca prieteni si scopul nostru este sa va oferim fotografii frumoase,

ca sa retraiesti momentele tale preferate si sa le pretuiesti toata viata!

Lucrurile care ne aduc BUCURIE

Explorand noi locuri cu baietelul nostru si catelul  langa mare sau munti, descoperirea Greciei, fotografierea pe film, vizionarea apusului impreuna, excursii spontane, flori de Bougainvillea, fructe si legume proaspete din gradina,

realizarea de conexiuni reale, timp cu familia si prietenii.