PACHETE

IMPREUNA, SURPRINDEM FRUMUSETEA NUNTII VOASTRE

Te uiti la mama ta, incercand sa nu plangi, vazand ca mergi pe culoar, apoi te uiti la jumatatea ta mai buna imbracata si frumoasa, zambindu-ti inapoi pentru ca te vede pentru prima data in rochie… urmatorul lucru pe care il stii, este timpul petrecerii si toata familia si prietenii tai se distreaza bine.

simti atat de multa recunostinta pentru bucuria pe care ai impartasit-o cu totii si pentru timpul minunat pe care l-ai petrecut impreuna in ziua nuntii tale sau chiar mai bine, in timpul saptamanii nuntii, daca ai planificat activitati surpriza pentru invitatii tai.

acesta este momentul in care realizezi ca fotografia este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face pentru tine

aceste fotografii vor fi amintirile tale pentru generatiile viitoare si te pot readuce imediat la sentimentele, sunetele si chiar mirosul acelui moment si asta este ceea ce ne dorim pentru tine!

ASTE ESTE EXACT CE VREAU !

 

Naxos island Olive Groove Wedding - Wedding Photographer Naxos

Credem in familie si momente de unice

Naxos Wedding Photographer - Naxos Wedding - Wedding in Greece - Wedding Photographer Greece

O singura fotografie va poate aduce inapoi sentimentele, sunetele si chiar mirosul momentului

De aceea, credem ca fotografia are o valoare inestimabila

SA-TI IMORTALIZAM  VISUL SI SA CREAM AMINTIRI UNICE PENTRU GENERATIILE URMATOARE

IUBIREA VOASTRA  ESTE UNICA SI MERITA SA FIE IMPORTALIZATA

PROCESUL DE REZERVARE

PASUL 1: Totul se face online!

Va recomandam sa incepeti prin a arunca o privire mai jos la intrebarile frecvente si la preturi, apoi completati formularul nostru de solicitare.

PASUL 2:  Odata ce sunteti gata sa va asigurati intalnirea cu noi, va va fi trimis un contract  prin e-mail unde puteti examina serviciile selectate si planul de plata. Dupa semnarea contractului si achitarea taxei de retinere, esti gata! Uau!

Cand vor fi gata pozele?

contractul dumneavoastra va prevedea 60 de zile lucratoare. Ne facem timp sa le organizam si sa le editam pe toate cu stilul nostru de editare.

Cate nunti fotografiati pe sezon?

scopul nostru este sa va oferim doar ceea ce este mai bun pentru voi.

Pe parcursul zilei si intregului proces de planificare. Ne punem inima si sufletul in tot ceea ce facem. Ne place sa ne pastram creativitatea si, de asemenea, sa avem timp pentru familia noastra, de aceea luam doar un numar mic de nunti pe an.

Skiathos Wedding Photographer Kassandra Bay Resort and Spa

CUVINTE FRUMOASE

„am gasit o pagina de fotografie pe instagram atunci cand eu si sotul meu ne jucam cu ideea de a face sedinta foto pentru luna de miere in Grecia (prima noastra calatorie in Europa impreuna).

Nu am pierdut timp sa ne luam legatura si sa lucram in jurul programului noastru pentru a ne rezerva o sedinta foto din atena.

Ziua noastra de sedinta foto (ultima zi a calatoriei noastre) a fost o zi extrem de distractiva si memorabila, desi eram atat de obositi si oboseala de calatorie ne-a lovit pana atunci.

Recomand cu caldura pe stefan si andra, deoarece am fost foarte multumiti de timpul petrecut impreuna explorand atena, precum si de gasirea de prieteni in ei.

Ne vom vedea cu siguranta, undeva in curand!
Pana atunci, Keep rocking guys !

5
/
6